Every story has an end but in life every ending is just a new beginning

Segmen | Genk Cari Blogger





hai,smua..arie aku nak join segmen nie plak..sape nak join,klik banner k !!

:54:Syarat penyertaan tuk segmen nie :

:26: ofcoz la kena ada BLOG
:86:Buat tajuk entri : Segmen | Genk Cari Blogger
:88: Kalau nak follow blog genk,followlah, kalau tak nak tak apa
:61:Letak banner di atas dan linkkan ke entri ini
:62:Dah siap entri, hantar link entri anda [BUKAN LINK BLOG] ke ruangan komen entri ini
:63: Tarikh tutup : 10/12/2011,Sabtu, jam 2 petang
:48:Dah join, datanglah blog orang lain ea

:60:ok daa ^_^





thanks sudi singgah..i wish u were here again (^_^)

19 comments:

  1. singgah sini dari segmen yang sama .
    jemput singgah blog saya :)

    ReplyDelete
  2. terbang2 sini dari segmen yang same ^^

    ReplyDelete
  3. dari segmen yang same..

    salam perkenalan..!!!

    http://cicaktersepit.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

    ReplyDelete
  4. dari segmen yg sama :)
    btw, folo kamu =D

    ReplyDelete
  5. akak datang terjah dari segmen Genkcorner...baru je join segmen ni... :-)

    http://marinafazli.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

    ReplyDelete
  6. selamat berkenalan :D dari segmen sama.follow u :)
    http://shuhada90.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

    ReplyDelete
  7. salam..

    follow sini dari segmen yg sama..

    sudi2 la singgah semula...

    ReplyDelete
  8. terbang dari segmen yang sama

    http://bintuzainal14.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

    selamat berkenalan
    jom singgah sana pulak :)

    ReplyDelete
  9. join blog anda..saya suka blog anda cntek..meh la follw kita sma k..

    http://ceritahatikuh.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

    ReplyDelete
  10. dari segmen yg same.

    done follow u :)

    singgah belog kita plak eh,
    http://saiyapunyastory.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

    ReplyDelete
  11. hye..salam blogger..datang dari segmen yang sama..done follow u..jom datang blog saya plak..=)

    ReplyDelete
  12. Shiema singgah sini. Jom singgah dan follow belog Shiema (: jangan lupe tekan button follow ye (:
    http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

    ReplyDelete
  13. hye..nur terjah dri segmen yg sma..kalu sudi jmpt la dtg blog nur..jgn lupa tekan button follow yer..nur follow sini

    http://ceritaladiespurple.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogge.html

    ReplyDelete
  14. follow sy jgak;

    http://princess1405.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

    ReplyDelete
  15. Jom follow belog Shiema (:
    http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

    ReplyDelete
  16. dari segmen yg same =D
    follow sy balik yer:)

    ReplyDelete
  17. hye..
    dari segmen yg sama..
    follow u..
    jgn lupa singgh di blog dya k..
    http://yayabunga.blogspot.com/2011/12/segmen-genk-cari-blogger.html

    ReplyDelete
  18. Hai, dari segmen yang sama, salam perkenalan ;)

    ReplyDelete

::assalamualaikum..
hai, komen la ckit SATU pon jadi lah !!
thanks comel :)::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...