Every story has an end but in life every ending is just a new beginning

SEGMEN : Jom Blogwalking



Aishh ! Tak boleh jadi nie ! Aku kena join jugak segmen nie..
Biarpon sekarang jam menunjukkan pukul 3 pagi waktu bangladesh,,aku sanggup buat satu entry..
Yer,,aku sanggup !
Giler meroyan aku tengok followers kawan aku bertambah dengan mendadak 
disebabkan join segmen nie.
Segmen Jom Blogwalking by Adamazra
So,,aku pon berharap followers aku bertambahlah jumlahnya.
Pemenang akan dipilih berdasarkan traffic soure tertinggi dan dapat dodol tau !
 Oppss,,silap ! Doodle laa shayang
Yeahhh ^_^

DONE !






thanks sudi singgah..i wish u were here again (^_^)

20 comments:

  1. *cling*..hye2 Tee Atie, sy dtg sggh sni.. dtg dr segmen sama jugak... ^^

    http://veyllabieverajaynes.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  2. Hi, thanks join segmen :) dah pernah follow blog ni. hehe

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan... dari segmen yang sama..
    follow me..
    http://diaryak.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  4. Salam. Wah your blog sgt menarik & ohsem! =) Jom join.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html

    ReplyDelete
  5. Hai.. Datang dari segmen yang sama :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  6. dari segmen yang sama. :)

    http://onlybudakpurpleshj.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  7. dari segmen yg sama (^_^)

    http://www.waneyzainuddin.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  8. http://mi2-bluebird.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking.html

    singgah dr segmen sama.. :)

    ReplyDelete
  9. bee datang naik kereta merah & follow...nak tau?
    jom ke blog sy

    http://dikbi.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking-by.html

    ReplyDelete
  10. kite singgah sini dari segmen yg same.. hai hai.. hehe :)

    ReplyDelete
  11. dari segmen yang sama :)

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  12. dari segmen yang same :) sudah follow blog ni ^^

    ReplyDelete
  13. Singgah dari segmen yg sama :)
    http://ftndiana.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking-by-adam-azra.html

    jemput join GA yg Diana buat
    http://ftndiana.blogspot.com/2012/10/surprise-giveaway-by-fd.html

    ReplyDelete
  14. Done Follow !!
    dari segmen yg sama
    jom join segmen sy pula ada hadiah menanti anda !!!! TQ

    http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/10/jom-blogwalking-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  15. follow
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  16. Singgah sini :)
    http://misszberceloteh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. salam perkenalan dari follower baru..hope sudi singah + follow blog nyue(http://nyueyien.blogspot.com) :)

    ReplyDelete
  18. JOM JOIN !!

    http://paanzai.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking-bersama-paan.html

    ReplyDelete

::assalamualaikum..
hai, komen la ckit SATU pon jadi lah !!
thanks comel :)::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...