Every story has an end but in life every ending is just a new beginning

i'm here!! *kelantan*


hai .. Alhamdulillah dapat lagi aku jejak kaki ke negeri 'cik siti wan kembang'. * eh macam jauh sangatkan, dalam Malaysia lagilah cik tipah oii

memanglah kelantan tu still kat Malaysia tapi saya nie kan jarang pergi melancong kalau pergi pun mesti ada sebab-sebab yang munasabah. kali ini pergi kelantan sebab...................
KELANTAN kan menang PIALA MALAYSIA. #boleh macam tuh?


kali ini tee balik kelantan with my girlfriends, tapi dorang nie memang anak sejati kelantan pon. doranglah yang jadi tour guide semasa tee kan sana. 

first place yang dorang bawak tee -----> rantau panjang.
kat sini yang membuatkan tee rambang mata sebab barang kat sana murah, kalau boleh semua nak beli. *tamaknya kau tee

tee teruja sangat nak makan mee celup dan akhirnya berjaya jugak menelannya. Thanks kawan-kawan sebab bawak pergi makan mee celup. hahaha , nak lagi nak lagi. * tampar sekali , kang diamlah tuh.


inilah mee celup yang tee cakapkan, yummy SEDAP!!!


satu lagi makanan yang SEDAP-----> aiskrim tak tau nama.
*abaikan si gemuk berdua tuh

singgah beli kasut untuk cik 'uuuu'

next place is KB MALL. kali pergi main bowling dan paling syok bowling kat kelantan murah wei.
satu game---------> RM 3.30 , murah tuh.


dan letih, balik rehat kejap. malam nak shopping dekat wakaf che yeh.

sempat lagi budak berdua nie berposing-posing depan umah.


muka ready nak pergi shopping. kami berbaju couple, ingat orang couple sahaja berbaju couple. 

opsss, sampai sini sahaja kisah tee :)
ok,salam..bye

nota : lambat update sebab broadband tak bayar, terima kasih mak tolong bayarkan. :)




thanks sudi singgah..i wish u were here again (^_^)

3 comments:

  1. mee celup,aiskrim tu.. rindu nk mkn semua tu.. nnt nk g klate jugak la..

    ReplyDelete

::assalamualaikum..
hai, komen la ckit SATU pon jadi lah !!
thanks comel :)::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...