Every story has an end but in life every ending is just a new beginning

:: happy belated besday bea ::

hai guys....... weheeeeeeeeeee.. dah lama rasanya tak update blog. nie first entry untuk tahun 2013, padahal sekarang dah nak masuk bulan 4. means dah dekat 4 bulan kita tak bukak blog. rinduuu rinduuu.
actually, dah lama nak update blog tapi kekangan masa yang singkat so tak tercapai nak update.
*isshhh, cakap banyak pulak*
okay, back to title. first entry tahun 2013 nie, nak wish besday to my lovely lovely BFF :) *amek kau*



walaupun besday dia dah lepas tapi tetap nak buat satu entry tentang dia. bea, sorry lambat buat entry nie. :)


*inilah my lovely lovely BFF*
*Rabeahtul Addawiah*
* 8 March 1992*





bea, thanks sebab jadi kawan aku selama nie. kau ada ketika aku suka dan duka. jaga diri kau kat sana ye. In Sha Allah, kalau diberi peluang aku nak sambung belajar lagi dengan kau.
bea, selamat hari lahir. Semoga panjang umo dan dimurahkan rezeki. Semoga dikurniakan kesihatan yang sihat. Semoga apa yang kau cita2 kan dalam hidup dapat tercapai. *sedihnya :(




thanks sudi singgah..i wish u were here again (^_^)

1 comment:

  1. http://eyrrazerra.blogspot.com/2013/04/segmen-cerita-saya-paling-ohsem-by.html

    Mari join segmen yang Eyrra buat ni... Jom menjadi pengarah filem dalam segmen Eyrra ni.. Buat entry yang ringkas n padat jalan ceritanya... Mari mari mencuba... siapa kah cerita yang paling ohsem antara-antara blogger yang join segmen Eyrra ni...

    ReplyDelete

::assalamualaikum..
hai, komen la ckit SATU pon jadi lah !!
thanks comel :)::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...