Every story has an end but in life every ending is just a new beginning

mode : final exam

hye , readers ^_^
actually , sebenarnya takde idea nak update entry sebab sangat busy menyiapkan report final projek, test quiz yang banyak *ekk
lagi-lagi final exam dah dekat, *gua neves wey
disebabkan ini adalah sem akhir tee, so mestilah nak dapat keputusan yang okeyy tapi mulut je asyik cakap nak result elok lah ape lah . usahanya takde langsung. #relax lah 2 minggu lagi
hamboi , asyik relax je kau kan, tumbuk kang. tolonglah jangan study last-last minit.
jadual exam : 


17/11- fundamental of food engineering
21/11-food safety
22/11- nutrition and health
23/11- quality assurance
oppss lupa something , minggu nie muet exam !! wish me luck :)
*study sampai nak gila, muntah hijau asyik tengok buku.
to all food technology students in POLISAS,
i wish good luck for final exam and this includes me since this is for the last time here.
i hope we all will pass the examination with flying colors.
and after this we will going for industry training then we can end up this foundation course
study well,get enough sleep , get yourself prepared , insyaallah we can do it !

love ,
nota : sorry kalau terlambat follow nanti , so tinggalkan link anda untuk mudah di jejaki :)

thanks sudi singgah..i wish u were here again (^_^)

1 comment:

  1. good luck my dear :)
    3.5 and above ..
    chaiyok2..

    ReplyDelete

::assalamualaikum..
hai, komen la ckit SATU pon jadi lah !!
thanks comel :)::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...