Every story has an end but in life every ending is just a new beginning

farewell dinner blocking the sweet memories

"Teman Betapa Pilunya Hati Menghadapi Perpisahan Ini.
Pahit Manis Perjuangan Telah Kita Rasa Bersama. Semoga
Allah Meredhai Persahabatan Dan Perpisahan Ini. Teruskan
Perjuangan"

Petikan lirik-lirik diatas diambil daripada lagu Brothers-Doa Perpisahan.
Bertahun-tahun bersama-sama, suka dan duka, gelak tawa, tangis hiba akhirnya perpisahan akan terjadi jugak. Hanya tinggal 2 minggu lagi massa kita bersama, selepas itu kita akan berpraktikal di tempat masing-masing.

farewell dinner nie telah diadakan di De Rhu Resort, kuantan pada 3 November 2012 mean semalam la sempena sem ini our last semester here (polisas) . Temanya ialah color blocking. So, ikutlah nak pakai color apapun, color blocking memang campuran warna yang bombastik *eh*.  Merah + Hijau ,Biru+Ungu or anything color. Malam itu dapatlah tengok banyak kombinasi color yang pelbagai.
let's layan gambar-gambar sepanjang dinner dan lihat banyak gabungan warna-warna yang dipakai.


my classmates a.k.a my loving friends


tee dan oppa :)


my girlfriends, tibe-tiba malam nie dorang tinggi :)


bersama retis a.k.a kak mira


tee dan juru mekap :)


sarah dan kiera


*alolo sweetnya suap-menyuap


i luv this pic :) ha, inilah budak-budak kelas tee. i love them very much



*senyum, cheeseeeeeeeeeeee


tee dan kiera


bea dan sarah


my girlfriends also ^_^




And to all my dearest kawan food tech tersayang, *uhuk uhuk* alamak habuk masuk mata*.  I love each and everyone of u guys! Spanjang kita bersama berjuang di sini,banyak kenangan yang tercipta tak kisah pahit, manis, masin. Kutukan, kritikan, umpatan, pujian, propaganza lumrah kehidupan. So,  i’m wishing u guys all the very best of luck last final exam dan gudluck untuk praktikal nanti. to my classmates, hopely kenangan kita akan diingati selalu dan selamat berjuang untuk final exam nanti. Dan jangan lupa , minggu depan kita ada satu majlis yang perlu dilaksanakan , semoga dipermudahkan segalanya :) *first time jadi penolong pengarah program *. Jaga diri, ingat DIA yang SATU and always keep in touch walaupun kita berjauhan *tissue please*

nota: semalam buat kejut kepada seorang insan bernama NOOR ATIKAH BT ABDUL LATIFF, sampai menangis-nangis dia. surpise!!!!!!!!!!! sayAng tika :)
selamat menduduki peperiksaan MUET dan final exam ye ouls :) semoga mendapat keputusan yang baik, insyaallah.

thanks sudi singgah..i wish u were here again (^_^)

4 comments:

  1. terasa nak menangis lah..
    :'(

    ReplyDelete
  2. thank you so much my friends :)
    *rasa nk peluk korang semua tak nak lepas*

    ReplyDelete
  3. nak tisu bebanyakkkkk!!!!! uwaaaaaaaaaaaaa...:(

    ReplyDelete

::assalamualaikum..
hai, komen la ckit SATU pon jadi lah !!
thanks comel :)::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...