Every story has an end but in life every ending is just a new beginning

tm race the best



mesti ramai yang tertanya kan, ape TM tuh?telecom malaysia, team malaysia ke..hehehehe , actually TM tuh Teknologi Makanan.itulah kos yang aku belajar sekarang.baru-baru kelab TM iaitu KETEMA ada menganjurkan satu aktiviti untuk junior2 , aku pun terlibat sama as AJK . time nie la nak pekena adik2 kan.

for the race , group aku dapat cabaran ''memory test''..bila nama pun budak TM,kami kasi dorg hafal nama microbe yang nama pelik2 :

leuconostoc gelidun
lactobacillus plantarium
rhizopus oligospora
acetobacter rences
sacchromyces cerevisiae
senang je nak hafal menda alah nie , tapi dorg ttap tak boleh hafal..mybe dorg still baru dalam kos nie so lambat sikit la nak dapat.





nie la sebahagian peserta kami,.tengok muka penuh dgn tepung+pewarna.nak hafal microbe pun still boleh senyum2 , nmpak sgt la tak susah.



korang boleh tak sebut ayat nie dalam masa 5 saat?ada yang boleh,ada yg tak kan.budak2 nie dapat baca ayat nie dalam masa 20saat.not bad la kan,dalam keadaan dorg yang terkejar sana terkejar sini mencari clue.



nie pulak ahli group aku yang sekepala..

kebetulan plak tm race nie jatuh sama hari ngan besday member , apa lagi memang kena la kau..hahaha,sangat kelakar sampai dia nak nangis..



happy besday to you~ iloveyousomuch



thanks pada semua yang telah menjalankan program nie...:)

sekali ni dulu entry aku kali nie..

p/s : roomate aku cakap tak payah study tuk statistic , besok nak jawab test baru study..
aku : ekkkk...(diam tak terkata)

thanks sudi singgah..i wish u were here again (^_^)

1 comment:

  1. Blogwalking here...

    cik iena follow your blog..
    follow my blog juga ye(^_~)
    www.ienaeliena.com

    ReplyDelete

::assalamualaikum..
hai, komen la ckit SATU pon jadi lah !!
thanks comel :)::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...